martineonice.reismee.nl

Alweer een week voorbij!

Goða daginn lieve allemaal,

Na weer een drukke week gehad te hebben vond ik het weer tijd worden om jullie te laten weten wat ik zo ongeveer doe de hele tijd.

Afgelopen week hoefde ik in de ochtenden Isak niet naar school te brengen, waardoor ik net even iets langer kon slapen. Geen enkel probleem hoor!

Na een druk en gezellig weekend was het erg lekker dat mijn maandag wat later startte. Ik was namelijk zaterdag met Lieuwke naar Kringlan geweest, even beetje shoppen. En toen hebben we gegeten bij een hamburgertentje, wat niet zo heel veel voorstelde, dus dat was een beetje balen! Die avond gingen we gezellig zitten bij Nina en Maryse thuis. Die hadden allemaal cake gebakken en ook een beetje popcorn gemaakt. Ongeveer een wasmand vol. Je snapt dat die niet leeg gegaan is!

Helaas kon ik niet heel lang blijven omdat de bussen hier niet echt laat doorrijden. Als ik mijn overstap wil halen moet ik rond half 11 de bus nemen, anders wordt het lopen. En dat duurt me net iets te lang..!

De zondag was een heerlijke relax dag, wat ik dus op maandag voortzette

Wink
. Ik heb nog wel hardgelopen omdat ik toch niet helemaal stil wil zitten.

Die dinsdag ben ik gaan zwemmen (lees badderen) met Lieuwke en haar aupair meisje van 2. Halla. Lekker in de hottubes en een beetje met de bal overgooien om vervolgens weer in de hottubes te kruipen. Prima ochtend dacht ik zo.

Ik moet 's middags altijd rond 2 uur thuis zijn omdat Alma geen sleutel mee heeft en het voor haar wel fijn is als ze gewoon naar binnen kan..

Woensdag was de ochtend voor het huishouden en de middag eerst met Alma en dat later Isak erbij. Grootste deel van de dag zijn we buiten op de trampoline. Wat ja, hier is het nog steeds errrug mooi weer!!! de jassen zijn alweer uit.

Donderdag heb ik mijn schoolboek opgehaald en even gekeken hoe ik er het snelste kom. Het is naast Emil zijn school dus wat dat betreft erg handig en makkelijk te bereiken. Op donderdag heeft Emil het eerste uur vrij dus dan breng ik hem altijd heen, met de auto. Deze school heeft geen fietsenstalling maar een parkeerplaats van hier tot Tokio, aangezien iedereen vanaf 17 zijn eigen auto heeft. Mijn 'school' heeft de hele 3de verdieping in het gebouw ernaast tot de beschikking en ziet er best okee uit. Het boek is een ander verhaal, want alleen de gebruiksrechten zijn in het Engels beschreven. Verder is het allemaal IJslands maar wel met plaatjes. Morgen ga ik dan voor het eerst heen en ik ben best benieuwd!

Donderdag avond gingen we naar Ama. (oma in het ijslands) om haar verjaardag te vieren. Dus weer taart, taart en taart. Ik merkte dat ik al iets meer van de gesprekken kon opvangen, alleen een reactie geven doe ik nog in het Engels, dat is veiliger.

Vrijdag avond had ik mijn eerste Logé. Lieuwke kwam een filmpje kijken, popcorn eten en bleef slapen. Erg gezellig!! Zaterdag ochtend moest ik oppassen en toen hebben we Isak mee genomen naar het park om de eendjes te voeren. Tussendoor kwamen we langs 4 speeltuintjes waar meneer natuurlijk even moest kijken. Ging allemaal erg goed. Ik merk dat ie al beter naar me luistert en het ook echt gezellig vind (YES!)

Vandaag ging ik met Hofi haar ouders een dagje weg. Dat verslag doe ik even apart, zodat jullie op het kaartje kunnen zien waar ik geweest ben. Het was iedergeval erg geslaagd.

Nu ben ik nog aan het oppassen, door een misverstandje wist ik niet dat ik deze avond op moest passen dus daarom moest ik een filmavondje bij Nina en Maryse afzeggen... helaas

Nou ik ga zo lekker slapen dus Goða nótt.

Ik krijg een heleboel kaartjes toegestuurd, echt super leuk! Ik zal van de week even een foto posten van mijn collectie tot nu toe. En dan zal ik ook eens vragen of ik een spijkertje in de muur mag slaan zodat ik het wat meer mijn kamer kan maken.

Laughing